Oddelki

Obvestila:

Grafične kartice

Multi-Display rešitve – Dual, Quad in več

Grafične kartice Dual, Quad in več nudijo najboljšo kombinacijo sistema s pasivnim hlajenjem, nizko porabo energije, visoko 2D kakovostjo slike, visoko stopnjo MTBF-ja in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega enotna arhitektura gonilnikov zagotavlja upravljanje vseh Matrox grafičnih kartic.

Podkategorije

 • MMS serija

  Multi-chip dual in quad monitor grafične kartice.

  Matrox MMS serija so multi-chip dual in quad monitor grafične kartice z namenskim čipom, ki upravlja vsak zaslon z neodvisno zmogljivostjo resolucije. S svojo izjemno multi-monitor konfiguracijo, zanesljivostjo in stabilnost so te kartice dobra izbira za projekte, ki potrebujejo visoko kakovost in zanesljivost.

 • M serija

  Upravlja multi-monitor aplikacije z izrednimi zmogljivostmi.

  Matrox M – Serija grafične kartice omogočajo prikaz slike na do največ osmimi monitorji v ločljivosti do 2560 x 1600. Grafične kartice imajo do 2 GB pomnilnika, napredne funkcije za upravljanje namizja v neodvisnem ali raztegnjenem ( strech mode) načinu za poslovne, industrijske in vladne aplikacije z izjemno zmogljivostjo. Matrox M-Series grafične kartice se zlahka vključijo v različne sisteme. Prihranijo dragocene reže (slote) kar omogoča vgradnjo več kartic M-družine, da bi dosegli podporo do 16 zaslonov iz enega računalnika. Na podlagi novega ASICa ( Application Specific Integrated Circuit) so te kartice zasnovane na zanesljivosti in stabilnosti tako kot pri prejšnjih Matroxovih izdelkih. Zagotavljajo se ključne Matroxove prednosti kot je dolga življenjska doba, kakovost in s poenotenimi gonilniki enostavno uporabo v več sistemih.

 • P serija

  Matrox P-Series

  Na voljo so v večih dimenzijah ( form factor). Enostavne so za uporabo. P-Serija Matrox grafične kartice ponujajo zanesljive in z izjemno nizko porabo dvojno in quad multi-monitor grafične rešitve z široko prilagodljivostjo.

 • G serija

  G Serija – Oglejte si več, naredite več.

  Matrox G-serije so stroškovno učinkovite DualHead grafične kartice na voljo v različnih standardnih dimenzijah, podatkovnih vodil in podporo digitalnih ali analogni zaslonov. Te napredne grafične kartice so idealna za različne 2D profesionalne aplikacije

 • C serija

  Matrox C-Serija multi-display grafične kartice omogočajo priključitev do šest zaslonov ali projektorjev iz ene grafične kartice. Projektirane in zasnovane so tako, da zagotavljajo odlično zanesljivost, stabilnost in enostavno uporabo. C-Series PCI Express x16 grafične kartice so idealne za zahtevne poslovne in kritične sisteme. Zagotavljajo napredne multi-monitor zmogljivosti in izjemno zmogljivost za širok spekter uporabe, vključno za podjetja, industrijo, pro A / V, Digital Signage, varnost, kontrolne sobe in še več.

  Ključne lastnosti

  - Krmili do šest zaslonov ali projektorjev z eno PCI Express x16 grafično kartico.
  - Združljive z DisplayPort ™, DVI in HDMI® zasloni (zahtevajo se lahko adapterji).
  - Pristna  kakovost slike pri visoki ločljivosti zaslonov, vključno s 4K in UHD.
  - Nizek ali običajen profil.
  - DirectX 11.2 in OpenGL® 4.4 združljiv z GPU AMD ™.
  - Podpira Matrox PowerDesk ™ za Windows ®.

   

  Product NameBus TypeMaximum
  # of Monitors
  ConnectorForm FactorCoolingMaximum
  Resolution
  Matrox C420 LP PCIe x16 New PCI Express
  3.0 x16
  4 Mini DisplayPort Low Profile/
  Half Length
  Passive 2560 x 1600
  Matrox C680 PCIe x16 New        PCI Express
  3.0 x16
  6 Mini DisplayPort Full Height/
  Half Length
  Active 4096 x 2160