Oddelki

Obvestila:

KVM podaljški

Nadzor na daljavo.

Ločuje vhodno izhodne enote od računalnika in upravlja zaslone  na daljavo.

Matrox KVM podaljški (Extender)ločuje standardne periferne enote  kot so tipkovnice, video in miške od računalnika do 10 km preko optičnih  kablov. Ta razširitvena tehnologija ponuja številne možnosti povezovanja, ter podpira dual, quad in še več multi-monitorsko konfiguracijo.

Podkategorije

 • Avio serija

  Dual-DVI KVM  podaljšek preko optičnega kabla omogoča

  Izjemna zmogljivost

  Matrox Avio F120 in F125 KVM podaljšek sestavlja oddajnik in sprejemnik. Avio oddajnik   ujame I / O funkcionalnost gostiteljevega računalnika in ga pošlje nestisnjenega  preko single duplex LC-LC optičnega kabla do sprejemne enote Avio in ločuje računalnik iz uporabniškega okolja. Računalnik postavite v klimatsko nadzorovano okolje. Matrox Avio je idealna rešitev kot KVM podaljšek za načrtovanje, 3D vizualizacijo, nadzor procesov, oddaje, postprodukcije, pri idustrijskih in vojaških aplikacijah  kjer sta delovanje sistema in varnost ključnega pomena. Zaradi visoke hitrosti prenosa, ohranja delovanje sistema in ne povzroča nobenih zakasnitev ali izgubljenih podatkov( slik). Matrox Avio je rešitev, ki zmanjšuje skupne stroške in povečuje učinkovitost.

 • Extio serija

  Nadzorujte svoj delovni prostor

  Matrox Extio Series je idealen za okolja, ki zahtevajo zaščito podatkov, nizke emisije toplote, brez hrupa in več delovnega prostora. Z PCI Express tehnologijo  Extio loči I / O naprave od računalnika in upravlja z več monitorji na daljavo. Uporabniška izkušnja poteka vzporedno z delovnim okoljem v katerem se računalnik nahaja in uporabnikovo mizo.